Mire se erdhet :-)

Thursday, December 15, 2011

Pa fjale

Pershendetje:/)

Si ja kaluat sot?

Eee, me vjen mire qe keni kaluar mire. Une ja ashtu, me pak dhimbje koke.

Me falni qe sot nuk jam "shoqeri interesante" dhe qe po e shijoj cajin tim ne heshtje.

Epo, kemi te gjithe keshtu ditesh, qe degjojme te tjeret ne heshtje.

Hajt, mirutakofshim neser;)

Ciao,
Edi Gogu

No comments:

Post a Comment