Powered By Blogger

Mire se erdhet :-)

Tuesday, May 1, 2012

Caj maji

Pershendetje te dashur miq😊

Nuk e di per ju, por une sa here qe ngrihen temperaturat e ajrit mbi 28 grade, humbas oreksin dhe automatikisht dyfishoj sasine e konsumit te lengjeve (hyj tek ai grup personash qe konsumojne shume lengje ne cdo stine)

Me pelqen shume kjo stine pasi frutat dhe lulet e ketyre muajve mund "ti shijoj" edhe brenda cajnikut tim te palodhur, qe me sherben me perkushtim perdellimtar ne cdo stine:-)

Kam Copyright-in e nje caji te sapo sajuar ne kuzhinen time. Shijojet mrekullisht i vaket dhe vecanerisht akull i ftohte.

Per kater persona (nese do t'ju mjaftoje vetem nje filxhan caji), nevojiten;

1 liter uje i sapo vluar
5 dege mente ose nenexhik
3 dege majdanoz
2 luge gjelle finok i prere ne kubike
6 luleshtrydhe te prera ne katersh

Hidhini te gjithe perberesit ne nje cajnik me rrjete brenda dhe mbi to hidhni ujin e vluar.

Lerini te mbuluara per 25 minuta dhe sipas deshires mund ta embelsoni me pak mjalte.

Une nuk e embelsoj fare, pasi dua te ndiej aromat te paprekura:-)

Kur te jete ftohur, mund ta vendosni ne frigorifer ne ene qelqi dhe ta shijoni te ftohte.

Kur ta bej serish kete cajin, do te vendos edhe nje foto.

Kalofshi mire dhe shijofshi cdo moment me te dashurit tuaj!

Me dashuri,
Edi Gogu

No comments:

Post a Comment