Mire se erdhet :-)

Sunday, April 15, 2012

Ahaa, te iku...

Te dashur miq,

E kam mbyllur thuajse cdo dite me mendimin "Bobooo, as sot nuk shkrova dot gje te blogu i çajit!"

Kam qene ne levizje ne fakt, por edhe shume e ngarkuar. E kush nuk eshte, ne fakt?

Jam super e lumtur, qe ne muajin kur lindi femija yne i pare (16 vjet me pare), me ra ne dore nje liber psikologjik mbi marredhenien prinder-femije.

Mesimi qe ndryshoi teresisht pikepamjet e mia mbi prinderimin (te trasheguara nga vezhgimet e deri me atehershme), ishte pak a shume ky; shijo momentin me femijet e tu, pasi ata rriten shume shpejt.

Kjo eshte nje nga busullat ne jeten time te perditshme. Perpiqem qe ta shijoj cdo moment me vogelushet e mi, duke pasur parasysh qe "neser", ata do te ikin ne jeten e tyre dhe mua do te me marre malli per ta ne menyre ta panginjshme. Ika se u perlota:-(

Qofshi mire dhe krijofshi kujtime te mrekullueshme:-)

Me dashuri,
Edi Gogu

No comments:

Post a Comment