Mire se erdhet :-)

Wednesday, July 28, 2010

Nje blog i ri ne ndihme te grave shtatzena

 Te dashura mikesha,


Me ka munguar te shijuarit e cajit se bashku keto dite qe nuk kam shkruar, por thjesht qe nuk kam pasur shume frymezim per tu ulur e per te shkruar qofte edhe dy rrjeshta.


Nderkohe kam bere edhe nje pune tjeter, kam krijuar nje blog ne ndihme te grave shtatzena. Mendova ta krijoj me vete nga blogu yne i cajit, pasi jo te gjitha mikeshat jane te interesuara per informacione mbi shtatzenine.

Ky blog  http://shtatzaniaime.blogspot.com i dedikohet te gjitha grave, zonjave te cilat jane duke perjetuar eksperiencen me te mrekullueshme ne jeten e nje femre, ate te sjelljes ne jete te femijes se tyre. Te gjitha temat dhe informacionet do te vijne tek ju ne formen e nje ditari javor shtatzenie te perditesuar me te rejat e shkences dhe fushes se mjekesise. 

Ju uroj shtatzeni te mbare e te bekuar:-) atyre zonjave qe jane ne pritje te nje bebushi nderkohe qe e lexojne kete shenim dhe gjithe te mirat juve mikesha e tjera.


Perzemersisht

Edi Gogu

No comments:

Post a Comment