Mire se erdhet :-)

Friday, April 29, 2016

Vdes per "zyren" time


A ju pelqen te dashura mikesha te shkoni ne pune? Ju pëlqen zyra juaj? Disa nga Ju postojne foto te zyrave ne rrjetet sociale. Une e dashuroj pafund "zyren" time.

Vdeeesssssss fare per "zyren" time, qe kundermon era lule limoni qe i vogli mi dhuron nga vazot e ballkonit, ku numri i fletoreve me numra e germa eshte i panumert, ku "bashkepunetori" me i afert me mbulon me puthje e njolla qumeshti ne faqe, ku fjala mami degjohet 7 milione here ne dite, ku me bëjnë te qesh, por edhe te qaj, vendi ku papersosmerite nuk kane sesi te fshihen, por mi pranojne me dashuri e miresi, vendi ku cdo gjë e bej me vrap duke ëndërruar nje cast qetesie ne te ardhmen e larget, vendi ku nuk e kursej pa derdhur shpirtin ne cdo "projekt", zyra imeeeee, palestra ime fizike dhe mendore, zyra ime- vendi me i bekuar qe rrit individë te shtrenjte e te çmuar, krijesat e dashura e te mrekullueshme qe me bejne te "punoj ne zyre" 24 orë cdo dite.
E dua "zyren" time, me te emblen ne bote❤#ditemeqellim

No comments:

Post a Comment