Mire se erdhet :-)

Monday, July 6, 2015

Me mire hesht

Heshtja shume here eshte ajo per te cilen pendohemi, qe nuk e kemi praktikuar.

Sa here e ze veten duke e qortuar po kete veten qe ne vend qe te heshtte, foli fjale qe duhet ti kishte nenshtruar nen kembet e heshtjes.

Sot dua te hesht per nje arsye tjeter, ndryshe nga cdo here.

Kam vendosur te hesht publikisht mbi ndjesite e mia qytetare per vrasjen e llahtarshme te turisteve çekë.

Kot te flas e te rrah uje ne ere. Zemren dhe shpirtin i kam plot. Plot me ndjesi te ndryshme...

Ka keqardhje, e shume ndenja te cilat po i le pa emer.

Kam nje lutje te pareshtur: " Meshirona o Zot!!!!!!!!"

Shpirti edhe mendja jane tejet te permbytur nga ndjesite. Nuk dua ti artikuloj.

Me del nga shpirti "Meshirona o Zot! Meshiroi femijet tane! Meshiroji familjet tona!

No comments:

Post a Comment