Miremengjes bote:-)
Sot e kam prishur traditen, se nuk kam shijuar ende asnje pikezzzz caj, por e kam ne plan sapo te heq telefonin nga dora.
Meqe eshte dite me shi, do pergatis nje caj me kanelle, piper te zi e kardamom. Per dy persona;
Uje qe vlon (2 filxhane)
7 kokrra piper i zi
1 shkop kanelle
5 gonxhe kardamomi
2 bustina caj kamomili
Pas vlimit per 3 minuta se bashku, hiqeni cajnikun nga zjarri dhe lereni te mbuluar me kapak per 20 min, qe perberesit te leshojne aromen e shijen e tyre.
Mund ti shtoni pak mjalte e qumesht ketij caji dhe ju befte mire!!
SEKRETI: Gjithmone perpara se te konsumoni nje filxhan caj, ngroheni ate me pare. Shijon me mire, ju siguroj per kete.
Si? Mbusheni me uje te ngrohte per nje minute.
Ika se mu zgjua bebushi;)
Paci diell ne zemer!
Me dashuri,
Edi Gogu
Tuesday, December 6, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment